Rólunk

Prémium kézműves söröket készítünk. Ismerj meg minket és munkafolyamunkat.
https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2020/08/IMG_4459-scaled-e1596528307673-min-1.jpg

A munkánk a hobbink!

Egy született sörkedvelő az első korty sört soha sem felejti!

Kedves Sörkedvelők!
Köszöntünk benneteket az Oasis Brewery oldalán!
Mi egy kisüzemi sörfőzde vagyunk, Kiskunhalason találsz meg bennünket. Célunk, hogy olyan minőségi kézműves sörökkel csillapítsuk a sörkedvelők szomját, melyek ízvilága a sörkedvelők széles körben szerethető. Egyedi receptjeinknek megalkotásánál és gyártásánál (sörfőzés) maradéktalanul betartjuk a kézműves sörökre vonatkozó alapelveket és nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi, egyedi ízvilágú alapanyagokra. Söreink főzéséhez használt vizet, egyedi tervezésű vízkezelő technológiával állítjuk elő, így alapozzuk meg söreink egyedi, kristálytiszta ízvilágát. Korszerű sörüzemi technológiánk, 3 fő részre tagolódik: főzőház, fermentáló és palackozó egységekre. A főzőházban PLC vezérelt 4 tartályos főzőegységben, főzetenként 2000 liter sörlét tudunk lefőzni. A fermentáló térben 18 db 2000 liter kapacitású, kombi tartályokban erjesztjük és érleljük a söreinket. Kész söreinket KEG hordókba töltjük (20 l, 30 l, 50 l), illetve üvegbe palackozzuk (0,33 l). Mindhárom üzemrészben önálló 4-5 tartályos, PLC vezérelt teljesen automata CIP rendszer biztosítja a tartályok, eszközök, csövek mikrobiológiai tisztaságát, higiéniáját.

Reméljük felkeltettük az érdeklődésedet és megkóstolod a söreinket!

Sörmenedzser

Filozófiánk

„Mindent, amit nem a természet hozott létre és szebbé varázsolja a világot, azt emberi kéz alkotta meg. Ilyen a mi sörünk is; kézműves termék, amelyet minden részletében mi alkottunk és meg- győződésünk, hogy szebbé varázsolja a Te világod is!” Víziónk, hogy megalkossuk a „tökéletes sört”, amelyben mindenki megtalálja a maga számítását.

Minőség

Főzőházi berendezéseink PLC vezérléssel vannak ellátva, ezáltal a legmodernebb főzési technológiával dolgozunk, ami garantálja az állandó – kiváló – minőséget. A sört ugyanúgy főzzük, mint ahogy több száz évvel ezelőtt az őseink tették; a legjobb német sörfőző hagyományokra építünk, ami a minőség garanciája is egyben.

Alapanyagok tekintetében sem kötünk kompromisszumot, kizárólag a legjobb malátákkal és legnemesebb komlókkal dolgozunk. Az 500 éves Bajor Tisztasági Törvényt (Reinheitsgebot) minden elemében betartjuk, a söreink nem tartalmaznak mesterséges összetevőket és adalékanyagokat. Minden termékünk független laboratórium által bevizsgált, ez biztosítja az állandó, jó minőséget vásárlóink számára.

Technológiánk

Újhullámos sörfőzőknek tartjuk magunkat, hiszen lehetőségünk volt arra, hogy kompromisszumok nélkül építhessük meg saját sörfőzdénket.

Úgy érezzük, minden elemében sikerült olyat létrehoznunk, amely a legmodernebb technológiát a legrégebbi sörfőző hagyományokkal ötvözi. Évente 500.000 liter sört tudunk főzni és palackozni, ez 1.500.000 db 0,33 literes üveget jelent.

Egyidejűleg 18 db 2000 literes tartályban tudunk palackozást megelőzően sört érlelni. Bármilyen típusú sört elő
tudunk állítani, akár egyedi igények alapján is. Környezettudatos sörfőzőként arra törekszünk, hogy a legnagyobb energiahatékonysággal dolgozzunk, a technológiánkat is erre alapozzuk. A lehető legtöbb befektetett hőenergiát tároljuk és hasznosítjuk újra. Saját termesztésű kísérleti komló ültetvényt is ápolunk az üzem szomszédságában.

Társaságunk

Cégünk a Trínium Alfa Kft., fő tevékenységünk a sörfőzés. Üzemünk a HACCP szigorú minőségbiztosítási előírásainak teljes mértékben megfelel, annak megfelelően működik. Rendelkezik a szükséges NAV engedélyekkel, tevékenységi engedélyekkel és adóraktárral.

https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2020/08/DSC_0084-scaled-e1596527845868-1-640x640.jpg

Sörmenedzser

Jó móka a sörfőzés, de ez még is csak üzlet!

Adminisztráció

A sört nem elég csak “megfőzni”. Az adminisztratív munka, sarkalatos és elengedhetetlen része, sörfőzdénk működésének.

https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2020/08/Ildikó_web-640x640.jpg
https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2020/08/dani-640x640.jpg

Értékesítés

Ha az ember jól akarja csinálni, nem feltétlenül reggel nyolckor kezd, és teszi le a tollat délután négykor.

Marketing

Egy jó marketinges mindig alaposan ismeri a céget, ahol dolgozik!

https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2020/08/alex-640x640.jpg
Black Hostess Porterünk átmenetileg nem elérhető! A vegyes kartonokban és ajándékcsomagokban Blond Hostess Lagerrel pótoljuk. | 15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
This is default text for notification bar