Söreink

Ismerd meg prémium kézműves söreinket.

Keresd söreinket partnereinknél is!

https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2020/08/barikád-ipa_termekkep.png

BARIKÁD IPA

Szűretlen felső erjesztésű prémium kézműves sör.

Törekedtünk egy kellemesen keserű sört alkotni, mely ízvilágában megtestesít mindent, amit számunkra egy igazi India Pale Ale jelent. Lágy, illatos, kellemesen gyümölcsös, melynek aromáját német, amerikai és ausztrál komlók adják. A sörlét az átlagos IPÁ-któl eltérően hosszabb ideig érleljük. Ezt a szűretlen és pasztőrözetlen sörünket a Galaxy komló kedvelőinek ajánljuk.

https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2020/08/hop-gun-apa_termekkep.png

HOP GUN APA

Szűretlen felső erjesztésű prémium kézműves sör.

Célunk nem egy trendi sör megalkotása volt, sokkal inkább az igazi sörkedvelők részére egy klasszikus, felső erjesztésű kézműves sör előállítása. A felhasznált komlók kizárólag Amerikából érkeznek, így garantáljuk a különleges aromákat és ízeket. Speciális élesztőt használunk az erjesztés során. Ezt a szűretlen és pasztőrözetlen sörünket a karamellás, malátás jegyeket kedvelőknek ajánljuk.

https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2020/08/blond-hostess_termekkep.png

BLOND HOSTESS LAGER

Szűrt, alsó erjesztésű prémium kézműves sör.

Igazi német, blond lager kuriózum. Alsó erjesztéssel, alacsony hőfokon érleljük a német hagyományoknak megfelelően. Malátázásából kifolyólag enyhén édeskés ízű, amit keserű komlók hozzáadásával ellensúlyozunk. A Blond Hostess Lagert minden sörkedvelőnek bátran ajánljuk, akik szeretik a „könnyen csúszó”, minőségi kézműves lagereket.

https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2021/01/porter_termekkep.png

BLACK HOSTESS PORTER

Porter szűretlen felső erjesztésű prémium kézműves sör.

Az egyik legzamatosabb ale típusú sörünk. Az alap Pale Ale malátán kívül karamellmalátát és csokoládémalátát is használunk az elkészítéséhez. Színe leginkább a feketekávéhoz hasonlít a festőmalátának köszönhetően. Lágy, pörkölt, dúsan malátás és helyenként előbukkanó édeskés, füstös íz jellemzi. Illataromák tekintetében pörkölt vonásokkal, enyhe csokoládés karakterrel, malátával és leheletnyi füstösséggel kell számolnunk.

https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2021/01/NEIPA_termekkep.png

KOLONIZÁLÓ NEIPA

Szűretlen felső erjesztésű prémium kézműves sör.

A prémium sör kategóriába sorolható sörünket megemelt mennyiségű, különleges komlókkal készítjük. Kevésbé dominálnak benne a keserű ízek. Gyümölcsös, lágy aromák jellemzik. A komló keserűsége csak mellékszereplő. Elsősorban az újdonságra nyitott, „újhullámos” sörkedvelőknek ajánljuk.

https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2021/03/Kipcsak_termekkep.png

KIPCSAK DUPLA IPA

Szűretlen felső erjesztésű prémium kézműves sör.

A legerősebb sörünk a dupla mennyiségű komlónak köszönhetően, büszkék vagyunk rá, az egyik kedvencünk. Erős, fűszeres alkoholos ízek jellemzik száraz lecsengéssel a hosszú érlelésének köszönhetően. Citrusos komlóillatokat és ízeket ad vissza, amelyeket a Karamell és Pale Ale maláták aromái egészítenek ki. Ezt a sörünket a különleges komló rajongóinak, keserű ízek kedvelőinek ajánljuk.

Black Hostess Porterünk átmenetileg nem elérhető! A vegyes kartonokban és ajándékcsomagokban Blond Hostess Lagerrel pótoljuk. | 15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
This is default text for notification bar