Söreink

Ismerd meg prémium kézműves söreinket.
https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2020/08/barikád-ipa_termekkep.png

BARIKÁD IPA

Szűretlen felső erjesztésű prémium kézműves sör.

Törekedtünk egy kellemesen keserű sört alkotni, mely ízvilágában megtestesít mindent, amit számunkra egy igazi India Pale Ale jelent. Lágy, illatos, kellemesen gyümölcsös, melynek aromáját német, amerikai és ausztrál komlók adják. A sörlét az átlagos IPÁ-któl eltérően hosszabb ideig érleljük. Ezt a szűretlen és pasztőrözetlen sörünket a Galaxy komló kedvelőinek ajánljuk.

https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2020/08/hop-gun-apa_termekkep.png

HOP GUN APA

Szűretlen felső erjesztésű prémium kézműves sör.

Célunk nem egy trendi sör megalkotása volt, sokkal inkább az igazi sörkedvelők részére egy klasszikus, felső erjesztésű kézműves sör előállítása. A felhasznált komlók kizárólag Amerikából érkeznek, így garantáljuk a különleges aromákat és ízeket. Speciális élesztőt használunk az erjesztés során. Ezt a szűretlen és pasztőrözetlen sörünket a karamellás, malátás jegyeket kedvelőknek ajánljuk.

https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2020/08/blond-hostess_termekkep.png

BLOND HOSTESS LAGER

Szűrt, alsó erjesztésű prémium kézműves sör.

Igazi német, blond lager kuriózum. Alsó erjesztéssel, alacsony hőfokon érleljük a német hagyományoknak megfelelően. Malátázásából kifolyólag enyhén édeskés ízű, amit keserű komlók hozzáadásával ellensúlyozunk. A Blond Hostess Lagert minden sörkedvelőnek bátran ajánljuk, akik szeretik a „könnyen csúszó”, minőségi kézműves lagereket.

https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2020/08/hordo.png

HOMOKI SÁMÁN LAGER

Alsó erjesztésű prémium kézműves sör.

A Blond Hostess alapjaiból alkottunk egy „könnyített” 4%-os alkoholtartalmú prémium lagert, ami a nyári melegben remek társ egy sörkedvelőnek. Alacsony hőmérsékleten, alsó erjesztéssel készítettük, hogy elérje megfelelő jellemét. Aromái letisztultak, könnyedek. Az édes és keserű ízek keveredése dominál. Karakterét tekintve kifejezetten szénsavas, ezáltal még frissítőbbnek érződik.

https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2020/08/Neipa_termekkep.png

NEIPA

Szűretlen felső erjesztésű prémium kézműves sör.

Magas alkoholtartalmú és erősen komlózott. A világosbarnától a mély aranybarnáig terjedő színnel. Erős, fűszeres alkohol ízek jellemzik száraz lecsengéssel. Citrusos komlóillatokat és ízeket használunk, amelyeket a
Karamell és Pale Ale maláták aromái egészítenek ki. Ezt a sörünket a komló rajongóknak, keserű ízek kedvelőinek szánjuk.

https://oasisbrewery.hu/wp-content/uploads/2020/10/Porter_termekkep.png

Porter

Porter szűretlen felső erjesztésű prémium kézműves sör.

Az alap malátákon kívül festőmalátát (barna söröknek ízt és színt ad) és csokoládémalátát (további színt és illatot ad) is használunk. Megjelenése a sötétbarnától a feketéig terjedhet. Ízjegyeiben lágy, pörkölt, dúsan malátás és helyenként előbukkanó édesgyökér jellemzi. Illataromák tekintetében pörkölt vonásokkal, enyhe csokoládés karakterrel, malátával és leheletnyi füstösséggel kell számolnunk.